Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/474
Title: Організація внутрішнього аудиту витрат на якість готової продукції на м’ясопереробних підприємствах
Other Titles: Организация внутреннего аудита затрат на качество готовой продукции на мясоперерабатывающих предприятиях
Organization of internal expenditure on the quality of finished products at meat processing plants
Authors: Очеретько, Лариса Михайлівна
Очеретько, Лариса Михайловна
Ocheretko, Larysa M.
Куртєва, Наталія Олександрівна
Куртева, Наталья Александровна
Kurtyeva, Nataliya O.
Keywords: internal audit
external audit
outsourcing
the introduction of the concept of internal audit
organization of internal audit
внутрішній аудит
зовнішній аудит
аутсорсінг
концепції впровадження системи внутрішнього аудиту
організація внутрішнього аудиту
внутренний аудит
внешний аудит
аутсорсинг
концепции внедрения системы внутреннего аудита
организация внутреннего аудита
Issue Date: 2011
Publisher: Хмельницький національний університет
Abstract: UK: Проаналізовано можливі форм фінансового контролю для підприємств м’ясопереробної галузі. На підставі порівняльної характеристики зовнішнього, внутрішнього аудиту та аутсорсінгу, обґрунтовано переваги організації на підприємстві внутрішнього аудиту. Дано авторське визначення поняття «внутрішнього аудиту». Запропоновано послідовність організації внутрішнього аудиту на підприємствах м’ясопереробної галузі. EN: Possible forms of the financial control for the enterprises of processing branch are analysed. On the basis of the comparative characteristic of external, internal audit and to outsourcing, it is proved advantages of the organisation of internal audit. Author's definition of concept «internal audit» is made. The sequence of the organisation of internal audit at the enterprises of processing branch is offered. RU: Проанализированы возможные форм финансового контроля для предприятий мясоперерабатывающей отрасли. На основании сравнительной характеристики внешнего, внутреннего аудита и аутсорсинга, обоснованно преимущества организации на предприятии внутреннего аудита. Дано авторское определение понятия «внутреннего аудита». Предложена последовательность организации внутреннего аудита на предприятиях мясоперерабатывающей отрасли.
Description: Очеретько Л.М. Організація внутрішнього аудиту витрат на якість готової продукції на м’ясопереробних підприємствах / Очеретько Л.М.,Куртєва Н.О //Науковий журнал. Вісник Хмельницького національного університету.// Економічні науки, T.3 Хмельницький, 2011 .- № 3 - С.90-94.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/474
ISSN: 2307-5740
Appears in Collections:Наукові статті кафедри О і О

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ocheretko_Organization_of_internal_expenditure.pdfСтаття479.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.