Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8724
Title: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
Other Titles: Reference syllabus of lectures on the subject "Technology of restaurant business" for the first (bachelor's) level of education for students majoring in "Tourism" in the field of knowledge 24 "Service sphere»
Опорный конспект лекций по дисциплине «Технология ресторанного дела» для первого (бакалаврского) уровня образования для студентов специальности «Туризм» отрасли знаний 24 «Сфера обслуживания»
Authors: Кукліна, Тетяна Сергіївна
Kuklina, Tatiana S.
Куклина, Татьяна Сергеевна
Keywords: технологія
ресторанний бізнес
види підприємств
планування
technology
restaurant business
types of enterprises
planning
технология
ресторанный бизнес
виды предприятий
планирование
Issue Date: 2021
Publisher: НУ «Запорізька політехніка»
Abstract: UK: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія ресторанної справи» EN: Reference syllabus of lectures on the subject "Technology of restaurant business" RU: Опорный конспект лекций по дисциплине «Технология ресторанного дела»
Description: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» / Укл.: Т.С. Кукліна. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 46 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8724
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ТГРБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Kuklina.pdfКонспект лекцій491.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.