Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8420
Title: Методичні вказівки для самостійної роботи та виконання контрольних і лабораторних робіт з дисципліни «Історія інженерної діяльності»
Other Titles: Methodical instructions for independent work and performance of control and laboratory works on discipline "History of engineering activity"
Методические указания для самостоятельной работы и выполнения контрольных и лабораторных работ по дисциплине «История инженерной деятельности»
Authors: Алексєєнко, Ольга Валентинівна
Aleksieienko, Olha V.
Алексеенко, Ольга Валентиновна
Keywords: перші орудія праці
інженер
історія металургії
engineer
History of metallurgy
Manfartura
первые орудия труда
инженер
история металлургии
Issue Date: 2021
Publisher: Національний університет «Запорізька політехніка»
Abstract: UK: Інформація для самостійного вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт з історії розвитку інженерної діяльності від стародавніх часів до сьогодення EN: Information for independent study of discipline and performance of control works on the history of engineering activity from ancient times to the present. RU: Информация для самостоятельного изучения дисциплины и выполнения контрольных работ по истории развития инженерной деятельности от древних времен по настоящий период времени.
Description: Методичні вказівки для самостійної роботи та виконання контрольних і лабораторних робіт з дисципліни «Історія інженерної діяльності» для студентів, що навчаються за спеціальністю 131 «Прикладна механіка» освітня програма «Обладнання та технології ливарного виробництва», всіх форм навчання. / Укл.: О.В.Алексєєнко. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 27 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8420
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри М і ТЛВ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M08333.pdfМетодичні вказівки286.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.