Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ІФ та П Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 205
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Методичні вказівки до переддипломної практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «Германські мови та літератури (переклад включно)»Приходько, Анатолій Миколайович; Prykhodko, Anatoliy I.
2022Методичні вказівки до семінарських занять і самостійної роботи з дисципліни «Зіставне і типологічне мовознавство» (Частина 2) для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньої програми «035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська»Хавкіна, Олена Миколаївна; Khavkina, Olena M.
2022Методичні вказівки до семінарських занять і самостійної роботи з дисципліни «Зіставне і типологічне мовознавство» (Частина 1) для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньої програми «035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська»Хавкіна, Олена Миколаївна; Khavkina, Olena M.
2022Конспект лекцій з дисципліни «Зіставне і типологічне мовознавство» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньої програми «035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська»Хавкіна, Олена Миколаївна; Khavkina, Olena M.
2023Робоча програма з дисципліни «Зіставне й типологічне мовознавство» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньої програми «035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська»Хавкіна, Олена Миколаївна; Khavkina, Olena M.
2023Силабус навчальної дисципліни «Зіставне й типологічне мовознавство» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньої програми «035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська»Хавкіна, Олена Миколаївна; Khavkina, Olena M.
2024Методичні вказівки до виконання практикуму здобувачами вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 035.04 «Германські мови та літератури» (переклад включно), з дисципліни «Практика перекладу франкомовних галузевих текстів»Мелещенко, Анатолій Іванович; Meleschenko, Anatoliy I.
2024Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи (лабораторний практикум) з дисципліни «Особливості франкомовної ділової комунікації» для магістрів спеціальності 035.04 «Германські мови та літератури» (переклад включно), денної та заочної формМелещенко, Анатолій Іванович; Meleschenko, Anatoliy I.
2024Методичні вказівки до виконання практикуму здобувачами вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 035.04 «Германські мови та літератури» (переклад включно), з дисципліни «Техніка письмового перекладу текстів машинобудівної галузі» (французька мова)»Мелещенко, Анатолій Іванович; Meleschenko, Anatoliy I.
2024Конспект лекцій з дисципліни «Риторика й культура мовлення» для студентів V курсу денної та заочної форми навчання” спеціальності «германські мови та літератури»Волошук, Вікторія Іванівна; Хавкіна, Олена Миколаївна; Voloshuk, Viktoriia I.; Khavkina, Olena M.
2021Методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни “Методика викладання іноземних мов та перекладу” для студентів 5 курсу спеціальності 035.041Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська). Заочна форма навчанняЛут, Катерина Анатоліївна; Lut, Kateryna A.
2021Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з французької мови як другої іноземної для студентів 3 курсу спеціальності 035.041Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська). Денна форма навчанняЛут, Катерина Анатоліївна; Lut, Kateryna A.
2021Методичні вказівки до самостійної роботи з практичного курсу французької мови як другої іноземної (розмовні теми) для студентів 1 курсу магістратури спеціальності 035 ФілологіяЛут, Катерина Анатоліївна; Lut, Kateryna A.
2021Силабус навчальної дисципліни «Іноземна мова» для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» ОС «Бакалавр»Войтенко, Світлана Володимирівна; Voitenko, Svitlana V.; Адаменко, Ольга Володимирівна; Adamenko, Olga V.
2023Силабус навчальної дисципліни «Іноземна мова »Жукова, Наталія Михайлівна; Войтенко, Світлана Володимирівна; Zhukova, Nataliіa; Voitenko, Svitlana
2023Робоча програма дисципліни «Іноземна мова » для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування галузі знань 28 Публічне управління та адмініструванняЖукова, Наталія Михайлівна; Войтенко, Світлана Володимирівна; Zhukova, Nataliia; Voitenko, Svitlana
2023Силабус навчальної дисципліни «Іноземна мова »Жукова, Наталія Михайлівна; Войтенко, Світлана Володимирівна; Zhukova, Nataliia; Voitenko, Svitlana
2023Робоча програма дисципліни «Іноземна мова » для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» ОС «Бакалавр »Жукова, Наталія Михайлівна; Войтенко, Світлана Володимирівна; Zhukova, Nataliia; Voitenko, Svitlana
2023Силабус навчальної дисципліни «Ділова іноземна мова (англійська)»Василенко, Галина Володимирівна; Vasylenko, Halyna V.
2023Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Практика перекладу з основної іноземної мови» (Economics) для студентів 4 курсу спеціальності (035) Філологія.Лещенко, Ганна Анатоліївна; Лут, Катерина Анатоліївна; Leshchenko, Hanna A.; Lut, Kateryna A.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 205
 next >