Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/498
Title: | Лабораторні роботи по алмазному вигладжуванню |
Other Titles: | Лабораторные работы по алмазному выглаживанию Laboratory works on diamond smoothing Методичні рекомендації до лабораторної роботи "Дослідження впливу режиму алмазного вигладжування на шорсткість поверхні" з напряму підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" (спеціальність "Технології машинобудування") для усіх форм навчання |
Authors: | Пухальська, Гульнара Вікторівна Пухальская, Гюльнара Викторовна Pukhalska, Hulnara V. Філін, Геннадій Якович Филин, Геннадий Яковлевич Filin, Hennadiy Y. |
Keywords: | алмазне вигладжування залишкові напруження поверхневий шар наклеп зміцнення силовий фактор diamond smoothing locked-up stresses coating surface peening strengthening force factor алмазное выглаживание остаточные напряжения поверхностный слой упрочнение тепловой фактор |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Запорізький національний технічний університет |
Abstract: | UK: Наведені методичні рекомендації та вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Зміцнюючі технології”. EN: Methodical recommendations and instructions for laboratory work on discipline ”Strengthening technologies”. RU: Приведены методические рекомендации и указания по выполнению лабораторних работ по дисциплине “Упрочняющие технологии”. |
Description: | Методичні рекомендації до лабораторної роботи "Дослідження впливу режиму алмазного вигладжування на шорсткість поверхні".з напряму підготовки 6.050502 „Інженерна механіка” (спеціальність „Технології машинобудування”) для усіх форм навчання / Укл. Г.В. Пухальська, Філін Г.Я.–Запоріжжя: ЗНТУ, 2015. – 10 с. |
URI: | http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/498 |
Appears in Collections: | Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ТМБ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pukhal's'ka_Laboratory_works_on_diamond_smoothing.pdf | 211.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.