Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-25 of 25 (Search time: 0.0030 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Методичні рекомендації з дисципліни «Організація послуг харчування» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація послуг харчування» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Методичні вказівки до навчальної практики першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Силабус навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна