Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8723
Title: Методичні рекомендації з дисципліни «Організація послуг харчування» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
Other Titles: Methodical recommendations on the subject "Organization of food services" for laboratory classes and independent work for the first (bachelor's) level of education for students majoring in "Tourism" in the field of knowledge 24 "Service sphere»
Методические рекомендации по дисциплине «Организация услуг питания» для выполнения лабораторных занятий и самостоятельной работы для первого (бакалаврского) уровня образования для студентов специальности «Туризм» отрасли знаний 24 «Сфера обслуживания»
Authors: Кукліна, Тетяна Сергіївна
Kuklina, Tatiana S.
Куклина, Татьяна Сергеевна
Keywords: ресторанний бізнес
організація
контроль
обслуговування
restaurant business
organization
control
service
ресторанный бизнес
организация
контроль
обслуживание
Issue Date: 2021
Publisher: НУ «Запорізька політехніка»
Abstract: UK: Методичні рекомендації з дисципліни «Організація послуг харчування» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи EN: Methodical recommendations on the subject "Organization of food services" for laboratory classes and independent work RU: Методические рекомендации по дисциплине «Организация услуг питания» для выполнения лабораторных занятий и самостоятельной работы
Description: Методичні рекомендації з дисципліни «Організація послуг харчування» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» / Укл.: Т.С. Кукліна. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 42 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8723
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ТГРБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Kuklina.pdfМетодичні вказівки 620.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.