Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/3721
Title: Методичні вказівки до проведення семінарських та практичних занять з дисципліни «Вступ до публічного адміністрування»
Other Titles: Methodical instructions before the seminars and practical classes from the discipline “Introduction to public administration”
Методические рекомендации для проведения семинарских и практических занятий по дисциплине "Вступление в публичное администрование"
Authors: Гудзь, Петро Васильович
Gudz, Petro V.
Гудзь, Петр Васильевич
Keywords: механізми управління
етика публічного адміністрування
аспекти публічного адміністрування
management mechanisms
ethics of public administration
aspects of public administration
механизмы управления
этика публичного администрирования
аспекты публичного администрирования
Issue Date: 2018
Publisher: Запорізький національний технічний університет
Abstract: UK: Наведені методичні рекомендації для підготовки до семінарських занять з дисципліни «Вступ до публічного адміністрування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» ОС «Магістр» EN: Methodical instructions before the seminars and practical classes from the discipline “Introduction to public administration” for the preparation of higher education graduates of the Master specialty 281 “Public Management and Administration"of the field of knowledge 28 “Public Management and Administration" RU: Приведенны методические рекомендации для проведения семинарских и практических занятий по дисциплине "Вступление в публичное администрирование" для соискателей высшего образования специальности 281 «Публичное управление и администрирование» ОС «Магістр»
Description: Методичні вказівки до проведення семінарських та практичних занять з дисципліни «Вступ до публічного адміністрування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» ОС «Магістр»/ уклад. П. В. Гудзь - Запоріжжя : ЗНТУ, 2018. - 36 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/3721
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M06798.pdfМетодичні вказівки662.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.