Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/3075
Title: Методичні вказівки для виконання практичних і семінарських завдань з дисципліни «Фінанси” студентами всіх форм навчання спеціальності 7.03050801 «Фінанси і кредит»
Other Titles: Methodical instructions for realization of practical and seminary tasks on discipline "Finance" by students of all forms of studying specialty 7.03050801 "Finance and credit"
Методические указания для выполнения практических и семинарских заданий по дисциплине «Финансы» студентами всех форм обучения специальности 7.03050801 «Финансы и кредит»
Authors: Шарова, Світлана Василівна
Sharova, Svitlana V.
Шарова, Светлана Васильевна
Keywords: financial control
reserve funds
international finance
financial market
фінансовий контроль
резервні фонди
міжнародні фінанси
фінансовий ринок
финансовый контроль
резервные фонды
международные финансы
финансовый рынок
Issue Date: 2014
Publisher: Запорізький національний технічний університет
Abstract: UK: Методичні вказівки для виконання практичних і семінарських завдань з дисципліни «Фінанси» студентами всіх форм навчання .Вони можуть використовуватись при теоретичному обґрунтуванні на основі вивчення літературних джерел та при збиранні і аналізі різноманітних даних і інформації до дипломної роботи EN: Methodical instructions for realization of practical and seminary tasks in discipline "Finance" by students of all forms of training. They can be used in theoretical substantiation on the basis of studying literary sources and when collecting and analyzing various data and information for thesis work. RU: Методичні вказівки для виконання практичних і семінарських завдань з дисципліни «Фінанси» студентами всіх форм навчання .Вони можуть використовуватись при теоретическом обертоновском на основі вивчення літературних джерел та при збиранні і аналізі різноманіхних даних і інформації до дипломної роботи
Description: Методичні вказівки для виконання практичних і семінарських завдань з дисципліни «Фінанси» для студентів всіх форм навчання спеціальності 7.03050801 «Фінанси і кредит» \ укладач С. В. Шарова, доцент кафедри «Фінанси і кредит». - Запоріжжя : ЗНТУ, 2014. – 51 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/3075
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ФБС та С

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sharova_Methodical_instructions.pdfМетодичні вказівки537.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.