Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/177
Title: | Лабораторні роботи з проектування електронної апаратури |
Other Titles: | Laboratory works on designing of the electronic apparatus Лабораторные работы по проектированию электронной аппаратуры Методичні вказівки до циклу лабораторних з дисципліни "Методи та засоби дослідження РЕЗ", частина 2 для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 0910 «Електронні апарати» спеціальності 6.050902 «Виробництво електронних засобів» |
Authors: | Крищук, Володимир Миколайович Крищук, Владимир Николаевич Krishchuk, Volodymyr M. Поспеєва, Ірина Євгенівна Поспеева, Ирина Евгеньевна Pospeeva, Iryna E. |
Keywords: | амортизатор вібрація частота резонанс демпфування теплостійкість теплопровідність термошафа damper vibration frequency vibrancy decrement heat endurance transcalency heat chamber амортизатор вибрация частота резонанс демпфирование теплостойкость теплопроводность термошкаф |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Запорізький національний технічний університет |
Abstract: | UK: Наведені методичні рекомендації та вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Методи та засоби дослідження РЕЗ" EN: Methodical recommendations and instructions for laboratory work on discipline ''Methods and means test of RED' RU: Приведены методические рекомендации и указания по выполнению лабораторных работ по дисциплине "Методы и средства испытаний РЭС" |
Description: | Методичні вказівки до циклу лабораторних робіт з дисципліни "Методи та засоби дослідження РЕЗ", частина 2 для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 0910 «Електронні апарати» / [Крищук В.М., Поспеєва І. Є.] – Запоріжжя: ЗНТУ, 2011. – 18 с. |
URI: | http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/177 |
Appears in Collections: | Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ІТЕЗ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МиСИ_2.pdf | Методичні вказівки | 210.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.