Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9497
Title: Дослідження та програмна реалізація методів підтримки роботи сервісу доставки їжі
Other Titles: Research and Software Implementation of Methods for Supporting Food Delivery Service
Authors: Воложанін, Станіслав Олександрович
Volozhanin, Stanislav O.
Keywords: доставка їжі
заклад харчування
кур’єр
вебзастосунок
вебзастосунок
food establishment
courier
web application
Issue Date: 2022
Publisher: Національний університет "Запорізька політехніка"
Abstract: UK: Об’єкт роботи – процес підтримки роботи сервісу доставки їжі. Наукова новизна роботи виражена в методі керування доставкою їжі, який було запропоновано в роботі і який характеризується виконанням класифікації замовлень за тривалістю доставки за допомогою побудови дерева рішення на основі алгоритму FSCART, що дозволяє обирати такий керуючий вплив на реалізацію доставки замовлення, щоб воно з більшою вірогідністю завершувалося успішно. EN: The object of the work is the process of supporting food delivery service. The scientific novelty of the work is based on the method of managing food delivery, which was proposed in the work and which is characterized by performing the classification of orders by the duration of delivery using the construction of a decision tree based on the FSCART algorithm, which allows to choose such a controlling influence on the implementation of an order delivery that it is more likely completed successfully.
Description: Воложанін С.О. «Дослідження та програмна реалізація методів підтримки роботи сервісу доставки їжі» / С.О. Воложанін – Запоріжжя: НУ "Запорізька політехніка", 2022. – 101 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9497
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ПЗ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Volozhanin.pdfМагістерська робота3.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.