Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9103
Title: Силабус навчальної дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Бакалавр»
Other Titles: Силабус учебной дисциплины «Маркетинг в гостинично-ресторанном хозяйстве» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело», СПО «Бакалавр»
Syllabus of the academic discipline " Marketing in the hotel and restaurant industry" for students of higher education, specialty 241 "Hotel and restaurant business", educational program "Hotel and restaurant business", SVO "Bachelor"
Authors: Цвілий, Сергій Миколайович
Цвилый, Сергей Николаевич
Tsviliy, Sergiy M.
Keywords: маркетинг
процес обслуговування
споживач
маркетинговий менеджмент
готельно-ресторанний продукт
сервіс
marketing
service process
consumer
marketing management
hotel and restaurant product
service
процесс обслуживания
потребитель
маркетинговый менеджмент
гостинично-ресторанный продукт
сервис
Issue Date: 2022
Publisher: Національний університет «Запорізька політехніка»
Abstract: UK: Силабус навчальної дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві». EN: Syllabus of the discipline "Marketing in the hotel and restaurant industry". RU: Силабус учебной дисциплины «Маркетинг в гостинично-ресторанном хозяйстве».
Description: Силабус навчальної дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Бакалавр» / С.М. Цвілий. Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2022. 12 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9103
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ТГРБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sillabus_Marketing_in_the_hotel_and restaurant_industry.pdfМетодичні вказівки731.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.