Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8948
Title: Методичні вказівки завдання до виробничої практики першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів курсу спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
Other Titles: Methodical instructions for the task of industrial practice of the first (bachelor's) level of education for students majoring in «Tourism» in the field of knowledge 24 «Service»
Методические указания задания к производственной практике первого (бакалаврского) уровня образования для студентов 3 курса специальности «Туризм» отрасли знаний 24 «Сфера обслуживания»
Authors: Шелеметьєва, Тетяна Вячеславівна
Shelemetieva, Tetiana V.
Шелеметьева, Татьяна Вячеславовна
Кукліна, Тетяна Сергіївна
Kuklina, Tatiana S.
Куклина, Татьяна Сергеевна
Keywords: практика
туризм
туристичні оператори
туристичний продукт
менеджер
екскурсія
practice
tourism
tour operators
tourist product
manager
excursion
практика
туризм
туристические операторы
туристический продукт
менеджер
экскурсия
Issue Date: 2019
Publisher: НУ «Запорізька політехніка»
Abstract: UK: Методичні вказівки завдання до виробничої практики для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм» EN: Methodical instructions of the task to industrial practice for 3rd year students majoring in «Tourism» RU: Методические указания задания к производственной практике для студентов 3 курса специальности «Туризм»
Description: Методичні вказівки завдання до виробничої практики першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» галузі знань 24 – «Сфера обслуговування» / Укл.: Т.В. Шелеметьєва, Т.С. Кукліна. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2019. – 24 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8948
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ТГРБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Shelemetieva.pdfМетодичні вказівки 846.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.