Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8886
Title: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Бізнес-стратегії в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»
Other Titles: Reference syllabus of lectures on the discipline «Business strategies at the hotel and restaurant industry» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the Bachelor
Опорный конспект лекций по дисциплине «Бизнес-стратегии в гостинично-ресторанном хозяйстве» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» ОС «Бакалавр»
Authors: Синиця, Юлія Сергіївна
Synytsia, Julia S.
Синица, Юлия Сергеевна
Keywords: стратегія
ресторанне господарство
готельне господарство
бізнес
strategy
restaurant business
hotel industry
business
стратегия
ресторанное хозяйство
гостиничное хозяйство
бизнес
Issue Date: 2021
Publisher: НУ «Запорізька політехніка»
Abstract: UK: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Бізнес-стратегії в готельно-ресторанному господарстві» EN: Reference syllabus of lectures on the discipline «Business strategies at the hotel and restaurant industry» RU: Опорный конспект лекций по дисциплине «Бизнес-стратегии в гостинично-ресторанном хозяйстве»
Description: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Бізнес-стратегії в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», ОС «Бакалавр» / Ю.С. Синиця. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 52 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8886
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ТГРБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Synytsia.pdfКонспект лекцій1.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.