Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8885
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСиниця, Юлія Сергіївна-
dc.contributor.authorSynytsia, Julia S.-
dc.contributor.authorСиница, Юлия Сергеевна-
dc.date.accessioned2022-05-03T17:00:52Z-
dc.date.available2022-05-03T17:00:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8885-
dc.descriptionОпорний конспект лекцій з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», ОС «Бакалавр» / Ю.С. Синиця. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 60 с.uk
dc.description.abstractUK: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» EN: Reference syllabus of lectures on the discipline «Economics at the hotel and restaurant industry» RU: Опорный конспект лекций по дисциплине «Экономика в гостинично-ресторанном хозяйстве»uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНУ «Запорізька політехніка»uk
dc.subjectекономікаuk
dc.subjectресторанне господарствоuk
dc.subjectготельне господарствоuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjecteconomyuk
dc.subjectrestaurant businessuk
dc.subjecthotel industryuk
dc.subjectefficiencyuk
dc.subjectэкономикаuk
dc.subjectресторанное хозяйствоuk
dc.subjectгостиничное хозяйствоuk
dc.subjectэффективностьuk
dc.titleОпорний конспект лекцій з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»uk
dc.title.alternativeReference syllabus of lectures on the discipline «Economics at the hotel and restaurant industry» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the Bacheloruk
dc.title.alternativeОпорный конспект лекций по дисциплине «Экономика в гостинично-ресторанном хозяйстве» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» ОС «Бакалавр»uk
dc.typeMethodological guidelinesuk
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ТГРБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Synytsia.pdfКонспект лекцій788.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.