Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8885
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Синиця, Юлія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Synytsia, Julia S. | - |
dc.contributor.author | Синица, Юлия Сергеевна | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-03T17:00:52Z | - |
dc.date.available | 2022-05-03T17:00:52Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8885 | - |
dc.description | Опорний конспект лекцій з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», ОС «Бакалавр» / Ю.С. Синиця. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 60 с. | uk |
dc.description.abstract | UK: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» EN: Reference syllabus of lectures on the discipline «Economics at the hotel and restaurant industry» RU: Опорный конспект лекций по дисциплине «Экономика в гостинично-ресторанном хозяйстве» | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | НУ «Запорізька політехніка» | uk |
dc.subject | економіка | uk |
dc.subject | ресторанне господарство | uk |
dc.subject | готельне господарство | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | economy | uk |
dc.subject | restaurant business | uk |
dc.subject | hotel industry | uk |
dc.subject | efficiency | uk |
dc.subject | экономика | uk |
dc.subject | ресторанное хозяйство | uk |
dc.subject | гостиничное хозяйство | uk |
dc.subject | эффективность | uk |
dc.title | Опорний конспект лекцій з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» | uk |
dc.title.alternative | Reference syllabus of lectures on the discipline «Economics at the hotel and restaurant industry» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the Bachelor | uk |
dc.title.alternative | Опорный конспект лекций по дисциплине «Экономика в гостинично-ресторанном хозяйстве» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» ОС «Бакалавр» | uk |
dc.type | Methodological guidelines | uk |
Appears in Collections: | Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ТГРБ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_Synytsia.pdf | Конспект лекцій | 788.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.