Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8885
Title: | Опорний конспект лекцій з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» |
Other Titles: | Reference syllabus of lectures on the discipline «Economics at the hotel and restaurant industry» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the Bachelor Опорный конспект лекций по дисциплине «Экономика в гостинично-ресторанном хозяйстве» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» ОС «Бакалавр» |
Authors: | Синиця, Юлія Сергіївна Synytsia, Julia S. Синица, Юлия Сергеевна |
Keywords: | економіка ресторанне господарство готельне господарство ефективність economy restaurant business hotel industry efficiency экономика ресторанное хозяйство гостиничное хозяйство эффективность |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | НУ «Запорізька політехніка» |
Abstract: | UK: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» EN: Reference syllabus of lectures on the discipline «Economics at the hotel and restaurant industry» RU: Опорный конспект лекций по дисциплине «Экономика в гостинично-ресторанном хозяйстве» |
Description: | Опорний конспект лекцій з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», ОС «Бакалавр» / Ю.С. Синиця. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 60 с. |
URI: | http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8885 |
Appears in Collections: | Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ТГРБ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_Synytsia.pdf | Конспект лекцій | 788.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.