Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8883
Title: Силабус навчальної дисципліни «Бізнес-стратегії в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»
Other Titles: Syllabus of the discipline «Business strategies at the hotel and restaurant industry» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the Bachelor
Силабус учебной дисциплины «Бизнес-стратегии в гостинично-ресторанном хозяйстве» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» ОС «Бакалавр»
Authors: Синиця, Юлія Сергіївна
Synytsia, Julia S.
Синица, Юлия Сергеевна
Keywords: стратегія
ресторанне господарство
готельне господарство
бізнес
аналіз
підприємство
strategy
restaurant business
hotel industry
business
analysis
enterprise
стратегия
ресторанное хозяйство
гостиничное хозяйство
бизнес
анализ
предприятие
Issue Date: 2021
Publisher: НУ «Запорізька політехніка»
Abstract: UK: Силабус навчальної дисципліни «Бізнес-стратегії в готельно-ресторанному господарстві» EN: Syllabus of the discipline «Business strategies at the hotel and restaurant industry» RU: Силабус учебной дисциплины «Бизнес-стратегии в гостинично-ресторанном хозяйстве»
Description: Силабус навчальної дисципліни «Бізнес-стратегії в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / Ю.С. Синиця. – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 10 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8883
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ТГРБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Synytsia.pdfСилабус навчальної дисципліни 315.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.