Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ЕМ Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 73
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Математичні моделі та обчислювальні методи досліджень» для студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»Безверхня, Юлія Сергіївна; Bezverhnya, Yulia
2023Програма, методичні вказівки з вивчення дисципліни «Математичні моделі та обчислювальні методи досліджень» та контрольні завдання для студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»Безверхня, Юлія Сергіївна; Bezverhnya, Yulia
2023Лабораторний практикум з дисципліни «Надійність і діагностика електрообладнання»Солодовнікова, Тетяна Павлівна; Лапкіна, Світлана Олександрівна; Літвінов, Дмитро Олександрович; Solodovnikova, Tatyana P.; Lapkina, Svitlana O.; Litvinov, Dmitro O.
2023Практикум по самостійній роботі з моделювання електромеханічних системСолодовнікова, Тетяна Павлівна; Лапкіна, Світлана Олександрівна; Solodovnikova, Tatyana P.; Lapkina, Svitlana O.
2023Лабораторний практикум з моделювання електромеханічних систем. Частина 2Солодовнікова, Тетяна Павлівна; Лапкіна, Світлана Олександрівна; Галушка, Ігор Дмитрович; Solodovnikova, Tatyana P.; Lapkina, Svitlana O.; Halushka, Ihor D.
2023Лабораторний практикум з моделювання електромеханічних систем. Частина 1Солодовнікова, Тетяна Павлівна; Лапкіна, Світлана Олександрівна; Галушка, Ігор Дмитрович; Solodovnikova, Tatyana P.; Lapkina, Svitlana O.; Halushka, Ihor D.
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Прикладні комп’ютерні пакети програм в електромеханіці». Частина 1Яримбаш, Дмитро Сергійович; Лапкіна, Світлана Олександрівна; Yarimbash, Dmytro S.; Lapkina, Svitlana O.
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Прикладні комп’ютерні пакети програм в електромеханіці». Частина 2Яримбаш, Дмитро Сергійович; Лапкіна, Світлана Олександрівна; Yarimbash, Dmytro S.; Lapkina, Svitlana O.
2023Самостійні роботи з обчислювальної техніки та програмування за фахомСолодовнікова, Тетяна Павлівна; Лапкіна, Світлана Олександрівна; Дьомічева, Ганна Володимірівна; Solodovnikova, Tatyana; Lapkina, Svitlana; Domicheva, Hanna
2023Практичні завдання та лабораторні роботи з обчислювальної техніки та програмування за фахомСолодовнікова, Тетяна Павлівна; Дьомічева, Ганна Володимірівна; Solodovnikova, Tatyana; Domicheva, Hanna
2023Лабораторний практикум з обчислювальної техніки та програмування за фахомСолодовнікова, Тетяна Павлівна; Лапкіна, Світлана Олександрівна; Solodovnikova, Tatyana; Lapkina, Svitlana
2023Тексти (конспект) лекцій з дисципліни «Надійність і діагностика електрообладнання»Солодовнікова, Тетяна Павлівна; Solodovnikova, Tatyana P.
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Комп’ютерні технології в теплотехніці»Яримбаш, Дмитро Сергійович; Солодовнікова, Тетяна Павлівна; Yarimbash, Dmytro S.; Solodovnikova, Tatiana P.
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт у віртуальній лабораторії з дисципліни «Основи електротехніки та електромеханіки» для студентів спеціальності 144 «Теплоенергетика» (Частина 2)Тиховод, Сергій Михайлович; Tykhovod, Sergii; Козлов, Володимир Володимирович; Kozlov, Volodymyr; Набокова, Ольга Володимирівна; Nabokova, Olga
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт у віртуальній лабораторії з дисципліни «Основи електротехніки та електромеханіки» для студентів спеціальності 144 «Теплоенергетика» (Частина І)Тиховод, Сергій Михайлович; Tykhovod, Sergii; Козлов, Володимир Володимирович; Kozlov, Volodymyr; Набокова, Ольга Володимирівна; Nabokova, Olga; Лапкіна, Світлана Олександрівна; Lapkina, Svitlana
2023Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Паливо та основи теорії горіння»Каюков, Юрій Миколаєвич; Кузьменко, Алла Анатоліївна; Назаренко, Ірина Анатоліївна; Kayukov, Yuriy M.; Kuzmenko, Alla A.; Nazarenko, Iryna A.
2023Конспект лекцій з дисципліни «Паливо та основи теорії горіння»Чепрасов, Олександр Іванович; Каюков, Юрій Миколаєвич; Кузьменко, Алла Анатоліївна; Назаренко, Ірина Анатоліївна; Cheprasov, Oleksandr Ivanovych; Kayukov, Yuriy M.; Kuzmenko, Alla A.; Nazarenko, Iryna A.
2023Конспект лекцій з дисципліни «Паливо та основи теорії горіння»Чепрасов, Олександр Іванович; Каюков, Юрій Миколаєвич; Кузьменко, Алла Анатоліївна; Назаренко, Ірина Анатоліївна; Cheprasov, Oleksandr I.; Kayukov, Yuriy M.; Kuzmenko, Alla A.; Nazarenko, Iryna A.
2023Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Паливо та основи теорії горіння»Каюков, Юрій Миколаєвич; Кузьменко, Алла Анатоліївна; Назаренко, Ірина Анатоліївна; Kayukov, Yuriy M.; Kuzmenko, Alla A.; Nazarenko, Iryna A.
2023Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Теплообмінні апарати»Голубцов, Володимир Михайлович; Кузьменко, Алла Анатоліївна; Чижов, Сергій Євгенович; Golubtsov, Volodymyr M.; Kuzmenko, Alla A.; Chizhov, Sergey Ye.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 73
 next >