Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8798
Title: Силабус навчальної дисципліни «Інжиніринг в готельному та ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр»
Other Titles: Syllabus of the discipline «Engineering in the hotel and restaurant industry» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the Master
Силабус учебной дисциплины «Инжиниринг в гостиничном и ресторанном хозяйстве» для соискателей высшего образования специальности 241 «Отельно-ресторанное дело», образовательная программа «Отельно-ресторанное дело» ОС «Магистр»
Authors: Журавльова, Світлана Миколаївна
Zhuravlova, Svitlana M.
Журавлёва, Светлана Николаевна
Keywords: sales technology
hospitality industry
computer networks
services
customer service
технології продажів
індустрія гостинності
комп'ютерні мережі
послуги
обслуговування клієнтів
технологии продаж
индустрия гостеприимства
компьютерные сети
услуги
обслуживание клиентов
Issue Date: 2021
Publisher: НУ «Запорізька політехніка»
Abstract: UK: Силабус навчальної дисципліни «Інжиніринг в готельному та ресторанному господарстві» EN: Syllabus of the discipline «Engineering in the hotel and restaurant industry» RU: Силабус учебной дисциплины «Инжиниринг в гостиничном и ресторанном хозяйстве»
Description: Силабус навчальної дисципліни «Інжиніринг в готельному та ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр» / С.М. Журавльова – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 11 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8798
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ТГРБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Zhuravlova.pdfСилабус навчальної дисципліни 839.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.