Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8771
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГресь-Євреінова, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorHres-Yevreinova, Svitlana V.-
dc.contributor.authorГресь-Евреинова, Светлана Владимировна-
dc.date.accessioned2022-04-25T13:34:37Z-
dc.date.available2022-04-25T13:34:37Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8771-
dc.descriptionСилабус навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік і аудит в готельно-ресторанній справі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / С.В. Гресь-Євреінова. – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 8 с.uk
dc.description.abstractUK: Силабус навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік і аудит в готельно-ресторанній справі» EN: Syllabus of the discipline «Organization of restaurant business» RU: Силабус учебной дисциплины «Бухгалтерский учет и аудит в гостинично-ресторанном бизнесе»uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНУ «Запорізька політехніка»uk
dc.subjectбухгалтерський облікuk
dc.subjectаудитuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectактиви підприємстваuk
dc.subjectAccountinguk
dc.subjectaudituk
dc.subjecthotel and restaurant businessuk
dc.subjectassets of the enterpriseuk
dc.subjectбухгалтерский учетuk
dc.subjectаудитuk
dc.subjectгостинично-ресторанный бизнесuk
dc.subjectактивы предприятияuk
dc.titleСилабус навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік і аудит в готельно-ресторанній справі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»uk
dc.title.alternativeSyllabus of the discipline «Accounting and audit in the hotel and restaurant business» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the Bacheloruk
dc.title.alternativeСилабус учебной дисциплины «Бухгалтерский учет и аудит в гостинично-ресторанном бизнесе» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» ОС «Бакалавр»uk
dc.typeMethodological guidelinesuk
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ТГРБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Hres.pdfСилабус навчальної дисципліни 291.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.