Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8660
Title: Аналіз організації праці персоналу підприємств громадського харчування
Other Titles: Analysis of the organization of work of personnel of public catering enterprises
Анализ организации труда персонала предприятий общественного питания
Authors: Шавріна, Олеся Вадимівна
Shavrina, Olesya
Шаврина, Олеся Вадимовна
Keywords: Анализ организации труда персонала предприятий общественного питания
оцінка
персонал
restaurant
evaluation
staff
ресторанное хозяйство
оценка
персонал
Issue Date: 2021
Publisher: Національний університет «Запорізька політехніка»
Abstract: EN: Theoretical aspects of the organization of work of the personnel of the restaurant enterprise are considered in the work. Approaches to the rational organization of labor and indicators of staff efficiency are identified. The level of organization of staff work at the catering and confectionery "O'Cacao" was analyzed. The organizational and economic characteristics of the enterprise are given, the personnel policy and the organization of work in the cafe-confectionery "O'Cacao" are analyzed. Ways to increase the level of work organization and efficiency of staff use in the catering enterprise through the development of measures and automation in management have been developed. RU: В работе рассмотрены теоретические аспекты организации труда персонала ресторанного предприятия. Определены подходы к рациональной организации труда и показатели эффективности использования персонала. Проанализирован уровень организации труда персонала на предприятии общепита кафе-кондитерская «O'Сacao». Приведена организационно-экономическая характеристика предприятия, проанализирована кадровая политика и организация труда в кафе-кондитерской O'Сacao. Разработаны пути повышения уровня организации труда и эффективности использования персонала на предприятии общественного питания через разработку мероприятий и автоматизацию в управлении.
Description: Шавріна О.В. Аналіз організації праці персоналу підприємств громадського харчування: магістерська робота / О.В. Шавріна. Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 96 c.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8660
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ТГРБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Shavrina.pdfМагістерська робота1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.