Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедяченко, Аліна Юрівна-
dc.contributor.authorFediachenko, Alina Yu.-
dc.contributor.authorФедяченко, Алина Юрьевна-
dc.date.accessioned2022-02-17T06:59:43Z-
dc.date.accessioned2022-02-17T06:59:55Z-
dc.date.available2022-02-17T06:59:43Z-
dc.date.available2022-02-17T06:59:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8656-
dc.descriptionФедяченко А.Ю. Управління маркетинговою конкурентоспроможністю ресторанного комплексу: магістерська робота / А.Ю. Федяченко. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 153 c.uk
dc.description.abstractUK: У роботі розглянуто теоретичні основи маркетингової конкурентоспроможності вітчизняних ресторанних підприємств. Проведено аналіз конкурентних ринкових позицій ресторанного комплексу «Місто». Розроблено механізм управління маркетинговою конкурентоспроможністю ресторанного комплексу та рекомендації щодо його впровадження. EN: The theoretical bases of marketing competitiveness of domestic restaurant enterprises are considered in the work. The analysis of competitive market positions of the restaurant complex "Misto" is carried out. A mechanism for managing the marketing competitiveness of the restaurant complex and recommendations for its implementation have been developed. RU: В работе рассмотрены теоретические основы маркетинговой конкурентоспособности отечественных ресторанных предприятий. Проведен анализ конкурентных рыночных позиций ресторанного комплекса «Мисто». Разработан механизм управления маркетинговой конкурентоспособностью ресторанного комплекса и рекомендации по его внедрению.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаціональний університет «Запорізька політехніка»uk
dc.subjectресторанний комплексuk
dc.subjectбенчмаркінгuk
dc.subjectспоживачuk
dc.subjectrestaurant complexuk
dc.subjectbenchmarkinguk
dc.subjectconsumeruk
dc.subjectресторанній комплексuk
dc.subjectбенчмаркингuk
dc.subjectпотребительuk
dc.titleУправління маркетинговою конкурентоспроможністю ресторанного комплексуuk
dc.title.alternativeManaging Marketing Competitiveness of the Restaurant Complexuk
dc.title.alternativeУправление маркетинговой конкурентоспособностью ресторанного комплексаuk
dc.typeMaster thesisuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ТГРБ
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ТГРБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Fediachenko.pdfМагістерська робота2.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.