Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8642
Title: | Формування та забезпечення безпеки готельно-ресторанних підприємств |
Other Titles: | Generating and Providing Security of Hotel and Restaurant Enterprises Формирование и обеспечение безопасности гостинично-ресторанных предприятий |
Authors: | Новицька, Віталіна Вікторівна Novytska, Vitalina Новицкая, Виталина Викторовна |
Keywords: | ресторанний комплекс готельне підприємство турист restaurant complex hotel enterprise tourist ресторанный комплекс гостиничное предприятие турист |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Національний університет «Запорізька політехніка» |
Abstract: | UK: У магістерській роботі розкрито поняття, особливості та принципи створення системи безпеки в готельно-ресторанному господарстві; розглянуто типи систем безпеки готельного комплексу та ресторанного господарства; проаналізовано можливі загрози і тактико-організаційні заходи; розглянуто структуру, функції служби безпеки готельного комплексу та технічну побудову системи безпеки у сучасному готелі; висвітлено забезпечення безпеки туристів на прикладі готелю «Дніпропетровськ» та надано пропозиції щодо вдосконалення служби безпеки цього підприємства. EN: The master's thesis reveals the concepts, features and principles of creating a security system in the hotel and restaurant industry; types of security systems of hotel complex and restaurant economy are considered; possible threats and tactical and organizational measures are analyzed; the structure, functions of the security service of the hotel complex and technical construction of the security system in a modern hotel are considered; highlighted the safety of tourists on the example of the hotel "Dnepropetrovsk" and provided suggestions for improving the security service of this enterprise. RU: В магистерской работе раскрыты понятия, особенности и принципы создания системы безопасности в гостинично-ресторанном хозяйстве; рассмотрены типы систем безопасности гостиничного комплекса и ресторанного хозяйства; проанализированы возможные угрозы и тактико-организационные мероприятия; рассмотрены структура, функции службы безопасности гостиничного комплекса и техническое построение системы безопасности в современном отеле; освещено обеспечение безопасности туристов на примере гостиницы «Днепропетровск» и предоставлены предложения по усовершенствованию службы безопасности этого предприятия. |
Description: | У магістерській роботі розкрито поняття, особливості та принципи створення системи безпеки в готельно-ресторанному господарстві; розглянуто типи систем безпеки готельного комплексу та ресторанного господарства; проаналізовано можливі загрози і тактико-організаційні заходи; розглянуто структуру, функції служби безпеки готельного комплексу та технічну побудову системи безпеки у сучасному готелі; висвітлено забезпечення безпеки туристів на прикладі готелю «Дніпропетровськ» та надано пропозиції щодо вдосконалення служби безпеки цього підприємства. The master's thesis reveals the concepts, features and principles of creating a security system in the hotel and restaurant industry; types of security systems of hotel complex and restaurant economy are considered; possible threats and tactical and organizational measures are analyzed; the structure, functions of the security service of the hotel complex and technical construction of the security system in a modern hotel are considered; highlighted the safety of tourists on the example of the hotel "Dnepropetrovsk" and provided suggestions for improving the security service of this enterprise. В магистерской работе раскрыты понятия, особенности и принципы создания системы безопасности в гостинично-ресторанном хозяйстве; рассмотрены типы систем безопасности гостиничного комплекса и ресторанного хозяйства; проанализированы возможные угрозы и тактико-организационные мероприятия; рассмотрены структура, функции службы безопасности гостиничного комплекса и техническое построение системы безопасности в современном отеле; освещено обеспечение безопасности туристов на примере гостиницы «Днепропетровск» и предоставлены предложения по усовершенствованию службы безопасности этого предприятия. |
URI: | http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8642 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ТГРБ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_Novytska.pdf | Магістерська робота | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.