Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8610
Title: Стратегія розвитку готельно-ресторанного підприємства
Other Titles: Development Strategy of a Hotel and Restaurant Enterprise
Стратегия развития гостинично-ресторанного предприятия
Authors: Захарченко, Анастасія Валеріївна
Zakharchenko, Anastasiia V.
Захарченко, Анастасия Валерьевна
Keywords: стратегія розвитку
зелена гостинність
споживач
development strategy
green hospitality
consumer
стратегия развития
зеленое гостеприимство
потребитель
Issue Date: 2021
Publisher: Національний університет «Запорізька політехніка»
Abstract: UK: У роботі розглянуто на основі вивчення джерел інформації теоретико-методичні аспекти стратегії розвитку готельно-ресторанного підприємства. Проведено дослідження стратегічних напрямків розвитку вітчизняного готельно-ресторанного підприємства у певному сегменті ринку гостинності. Сформовано рекомендації щодо розробки стратегії розвитку готельно-ресторанної компанії в сегменті вітчизняного локального ринку гостинності. EN: The theoretical and methodological aspects of the hotel and restaurant development strategy are considered on the basis of studying the sources of information. The research of strategic directions of development of the domestic hotel and restaurant enterprise in a certain segment of the hospitality market is carried out. Recommendations on development of strategy of development of the hotel and restaurant company in the segment of the domestic local hospitality market are formed. RU: В работе рассмотрены на основе изучения источников информации теоретико-методические аспекты стратегии развития гостинично-ресторанного предприятия. Проведены исследования стратегических направлений развития отечественного гостинично-ресторанного предприятия в определенном сегменте рынка гостеприимства. Сформированы рекомендации по разработке стратегии развития гостинично-ресторанной компании в сегменте отечественного локального рынка гостеприимства.
Description: Захарченко А.В. Стратегія розвитку готельно-ресторанного підприємства: магістерська робота / А.В. Захарченко. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 153 c.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8610
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ТГРБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Zakharchenko.pdfМагістерська робота2.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.