Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8411
Title: Методичні вказівки до лабораторної роботи "Ознайомлення з роботою і технологічними можливостями плоско-шліфувального верстата та налагодження його на виконання операції" з дисципліни"Обладнання, оснащення та інструмент"
Other Titles: Methodical instructions to laboratory work "Acquaintance with work and technological possibilities of the plane - grinding machine and its adjustment on performance of operation" on discipline "Equipment, of rigging and tools"
Методические указания к лабораторной работе «Ознакомление с работой и технологическими возможностями плоско-шлифовального станка и настройкой его для выполнения операции» по дисциплине «Оборудование, оснастка и инструмент»
Authors: Павленко, Дмитрій Вікторович
Pavlenko, Dmytro V
Павленко, Дмитрий Викторович
Алексєєнко, Ольга Валентинівна
Aleksieienko, Olha V.
Алексеенко, Ольга Валентиновна
Keywords: верстат
оснастка
інструмент
machine
snap
tool
станок
инструмент
шлифовальный круг
Issue Date: 2021
Publisher: Національний університет ”Запорізька політехніка”
Abstract: UK: Ознайомлення з технологічними можливостями плоско - шліфувального верстата ,обладнанням і інструментами для виготовлення оснастки. EN: Acquaintance with technological possibilities of the plane - grinding machine, the equipment and tools for manufacturing of equipment. RU: Ознакомление с технологическими возможностями плоско – шлифовального станка , приспособлениями и инструментом для изготовления оснастки.
Description: Методичні вказівки до лабораторної роботи "Ознайомлення з роботою і технологічними можливостями площинно-шліфувального верстата та налагодження його на виконання операції" з дисципліни "Обладнання, оснащення та інструмент" для студентів спеціальності 131 «Прикладна механіка» всіх форм навчання / Укл. Д.В. Павленко,О.В. Алексєєнко. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 14 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8411
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри М і ТЛВ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M08294.pdfМетодичні вказівки 310.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.