Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8408
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Ознайомлення з роботою і технологічними можливостями токарно-гвинторізного верстата та налагодження його на виконання операції" з дисципліни "Обладнання,оснащення та інструмент"
Other Titles: Guidelines for laboratory work "Familiarization with the work and technological capabilities of the turning screw-cutting machine and setting it up for the operation" discipline "Equipment, equipment and tools"
Методические указания к выполнению лабораторной работы «Ознакомление с работой и технологическими возможностями токарно- винторезного станка и настройкой его для выполнения операции» по дисциплине «Оборудование ,оснастка и инструмент»
Authors: Павленко, Дмитрій Вікторович
Pavlenko, Dmytro V
Павленко, Дмитрий Викторович
Алексєєнко, Ольга Валентинівна
Aleksieienko, Olha V.
Алексеенко, Ольга Валентиновна
Keywords: верстат
оснастка
інструмент
machine
snap
tool
станок
оснастка
инструмент
Issue Date: 2021
Publisher: Національний університет ”Запорізька політехніка”
Abstract: UK: Ознайомлення з технологічними можливостями токарно-гвинторізного верстата,обладнанням і інструментами для виготовлення оснастки. EN: Familiarization with the technological capabilities of the turning screw-cutting machine, equipment and tools for the manufacture of equipment. RU: Ознакомление с технологическими возможностями токарно - винторезного станка, приспособлениями и инструментом для изготовления оснастки.
Description: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Ознайомлення з роботою і технологічними можливостями токарно-гвинторізного верстата та налагодження його на виконання операції" з дисципліни "Обладнання, оснащення та інструмент" для студентів спеціальності 131 «Прикладна механіка» всіх форм навчання / Укл.: Д.В. Павленко, О.В. Алексєєнко. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 22 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8408
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри М і ТЛВ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M08291.pdfМетодичні вказівки 566.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.