Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/7192
Title: Виконання розділу «Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях» в магістерських дипломних роботах (проектах)
Other Titles: The execution of the «Labor protection and safety in emergency situations» section in diploma works (projects) of masters
Выполнение раздела «Охрана труда и безопасность в чрезвычайных ситуациях» в магистерских дипломных работах (проектах)
Authors: Шмирко, Віра Іванівна
Shmyrko, Vera I.
Шмырко, Вера Ивановна
Keywords: потенційні небезпеки
небезпечний фактор
засоби захисту
potential hazards
hazard
protective means
потенциальные опасности
опасный фактор
средства защиты
Issue Date: 2020
Publisher: Національний університет «Запорізька політехніка»
Abstract: UK: Наведені методичні рекомендації та вказівки до виконання розділу «Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях» в магістерських дипломних роботах (проектах) EN: Methodical recommendations and guidance are given for the execution of the «Labor protection and safety in emergency situations» section in diploma works (projects) of masters RU: Приведены методические рекомендации и указания к выполнению раздела «Охрана труда и безопасность в чрезвычайных ситуациях» в магистерских дипломных работах (проектах)
Description: Методичні вказівки до виконання розділу «Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях» в магістерських дипломних роботах зі спеціальності 131 «Прикладна механіка» за освітньою програмою «Технологія машинобудування»; 133 «Галузеве машинобудування» за освітньою програмою «Металорізальні верстати та системи; 134 «Авіаційна та ракетно-космічна техніка» за освітньою програмою «Авіаційні двигуни та енергетичні установки», «Технології виробництва авіаційних двигунів та енергетичних установок» / Укл. : В. І. Шмирко – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2019. – 32 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/7192
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ОП і НС

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Shmyrko.pdfМетодичні вказівки654.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.