Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/7077
Title: Методичні рекомендації до самостійної та індивідуальної роботи з дисципліни “Місцевий та регіональний розвиток» для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»
Other Titles: Methodical recommendations for independent and individual work in the discipline "Local and regional development" for students majoring in 281 "Public administration"
Методические рекомендации к самостоятельной и индивидуальной работе по дисциплине "Местное и региональное развитие" для студентов специальности 281 "Публичное управление и администрирование"
Authors: Гудзь, Петро Васильович
Gudz, Petro V.
Гудзь, Петр Васильевич
Keywords: місцевий розвиток
регіональний розвиток
публічне управління
local development
regional development
public administration
местное развитие
региональное развитие
публичное управление
Issue Date: 2020
Publisher: Національний університет «Запорізька політехніка»
Abstract: UK: Наведено методичні рекомендації щодо виконання самостійної та індивідуальної роботи з дисципліни “Місцевий та регіональний розвиток» EN: Methodical recommendations on performance of independent and individual work on discipline "Local and regional development" are resulted. RU: Приведены методические рекомендации для выполнения самостоятельной и индивидуальной работы по дисциплине "Местное и региональное развитие"
Description: Методичні рекомендації до самостійної та індивідуальної роботи з дисципліни “Місцевий та регіональний розвиток» для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» / уклад. : П. В. Гудзь. – Запоріжжя: НУЗП, 2020. – 31 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/7077
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metod_Gudz.pdfМетодичні вказівки924.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.