Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/7065
Title: | Адаптація стратегії управління підприємством громадського харчування мережевого типу в умовах карантинних обмежень |
Other Titles: | Adaptation of the strategy of management of the catering enterprise of network type in the conditions of quarantine restrictions Адаптация стратегии управления предприятием общественного питания сетевого типа в условиях карантина |
Authors: | Руденок, Євгенія Анатоліївна Rudenok, Evgeniya A. Руденок, Евгения Анатолиевна |
Keywords: | planning budget control strategy планування бюджет управління стратегія планирование бюджет управление стратегия |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Національний університет «Запорізька політехніка» |
Abstract: | UK: Дипломна магістерська робота про адаптацію стратегії управління підприємством громадського харчування мережевого типу в умовах карантинних обмежень Об’єктом дослідження є процеси стратегічного управління в підприємствах ресторанного типу. EN: Master's thesis on the adaptation of the strategy of management of catering network type in the conditions of quarantine restrictions The object of study is the processes of strategic management in restaurants. RU: Магистерская диссертация по адаптации стратегии управления сетью общественного питания в условиях карантинных ограничений. Объектом исследования являются процессы стратегического управления в ресторанах. |
Description: | Руденок Є. А. Адаптація стратегії управління підприємством громадського харчування мережевого типу в умовах карантинних обмежень: магістерська робота / Є.А.Руденок – Запоріжжя: НУ»ЗП», 2020 – 124 с. |
URI: | http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/7065 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_Rudenok.pdf | Магістерська робота | 2.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.