Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/7052
Title: | Оптимізація системи вантажопереробки готової продукції ТОВ «ПЖК-Запоріжжя» |
Other Titles: | Optimization of the system of finished goods handling of company «PZhK-Zaporizhzhia» Оптимизация системы грузопереработки готовой продукции ООО «ПЖК-Запорожье» |
Authors: | Шишлаков, Дмитро Shyshlakov, Dmytro Шишлаков, Дмитрий |
Keywords: | автомобіль штабеля транспортний пакет car stacks transport package автомобиль штабеля транспортный пакет |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Національний університет «Запорізька політехніка» |
Abstract: | UK: Аналіз та удосконалення транспортно-технологічного процесу вантажопереробки готової продукції з моменту виробництва до моменту вивантаження споживачам, виявлення недоліків і вироблення рішень, що підвищують ефективність роботи автомобільного транспорту і складського господарства EN: Analysis and improvement of the transport and technological process of cargo processing of finished products from the moment of production to the moment of unloading to consumers, identification of shortcomings and development of solutions that increase the efficiency of road transport and warehousing RU: Анализ и совершенствование транспортно-технологического процесса грузопереработки готовой продукции с момента производства до момента выгрузки потребителям, выявление недостатков и выработки решений, повышающих эффективность работы автомобильного транспорта и складского хозяйства |
Description: | Шишлаков Д.М. Оптимізація системи вантажопереробки готової продукції ТОВ «ПЖК-Запоріжжя»: магістерська робота / Д.М. Шишлаков. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2019 – 80 c. |
URI: | http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/7052 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ТТ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_Shyshlakov.pdf | Магістерська робота | 6.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.