Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/6881
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧервякова, Владислава Вікторівна-
dc.contributor.authorCherviakova, Vladyslava-
dc.contributor.authorЧервякова, Владислава Викторовна-
dc.date.accessioned2021-01-12T09:58:39Z-
dc.date.available2021-01-12T09:58:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/6881-
dc.descriptionЧервякова В.В. Управління доходами і витратами банку: дипломна магістерська робота за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / В.В. Червякова. – Запоріжжя: НУ «ЗП», 2020 – 144 с.uk
dc.description.abstractUK: Магістерська робота присвячена рoзрoбці тeoрeтикo-мeтoдoлoгічних підхoдів тa прaктичних рeкoмeндaцій щoдo підвищeння дoхoдів, тa змeнщeння витрaт кoмeрційних бaнків. EN: The master's work is devoted to the development of theoretical and methodological approaches and practical recommendations to increase income, and reduce the costs of commercial banks. RU: Магистерская работа посвящена разработке тeoрeтикo-мeтoдoлoгических подходов и прaктических рeкoмeндaций по увеличению дoходов, и уменьшению расходов кoммерческих банков бaнк.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаціональний університет «Запорізька політехніка»uk
dc.subjectфінансова звітністьuk
dc.subjectекономічні нормативиuk
dc.subjectекономічний аналізuk
dc.subjectfinancial statementsuk
dc.subjecteconomic standardsuk
dc.subjecteconomic analysisuk
dc.subjectфинансовая отчетностьuk
dc.subjectэкономические нормативыuk
dc.subjectэкономический анализuk
dc.titleУправління доходами і витратами банкуuk
dc.title.alternativeBank income and expense managementuk
dc.title.alternativeУправление доходами и расходами банкаuk
dc.typeMaster thesisuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ФБС та С

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Cherviakova.pdfМагістерська робота1.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.