Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/6515
Title: Комплексный критерий оценки эксплуатационного состояния моторного масла
Other Titles: Comprehensive criterion for assessing the operational state of engine oil
Комплексний критерій оцінки експлуатаційного стану моторної оливи
Authors: Кубіч, Вадим Іванович
Kubich, Vadim I.
Кубич, Вадим Иванович
Keywords: motor oil
lubrication process
criterion
performance indicator
моторна олива
процес змащування
критерій
експлуатаційний показник
моторное масло
процесс смазывания
критерий
эксплуатационный показатель
Issue Date: 2020
Publisher: Херсонська державна морська академія
Abstract: UK: Представлено критерій оцінки стану моторної оливи, що враховує зміну її експлуатаційних показників, що змінюються під впливом газів картерів, і результати перевірки характеру його прояву відповідно з експериментальними даними. EN: A criterion for assessing the state of engine oil is presented, taking into account the change in its performance indicators, changing under the influence of crankcase gases, and the results of checking the nature of its manifestation in accordance with experimental data. RU: Представлен критерий оценки состояния моторного масла, учитывающий изменение его эксплуатационных показателей, изменяющихся под влиянием картерных газов, и результаты проверки характера его проявления в соответствии с экспериментальными данными.
Description: Кубич В.И. Комплексный критерий оценки эксплуатационного состояния моторного масла. В.И. Кубич, О.Г. Чернета/ Сучасні енергетичні установки на транспорті, технології та обладнання для їх обслуговування: СЕУТТОО-2020. Матеріали 11 - ї між нар. наук.-практ. конфер., 8 - 10 вересня 2020 року. Херсон: Херсонська державна морська академія. - С. 46-50.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/6515
Appears in Collections:Наукові статті кафедри автомобілів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kubich.pdfНаукова стаття380.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.