Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/6307
Title: | Лабороторні роботи з дисципліни «Стандартизація, метрологія, контроль якості продукції» |
Other Titles: | Laboratory work on the subject "Standardization, metrology, product quality control" Лабораторные работы дисциплины «Стандартизация, метрология, контроль качества продукции» |
Authors: | Плескач, Володимир Михайлович Pleskach, Volodymyr M. Плескач, Владимир Михайлович |
Keywords: | стандартизація сертифікація метрологія засоби вимірювання точність вимірювання система допусків і посадок показники якості продукції standardization certification metrology measuring instruments measurement accuracy system of tolerances and landings product quality indicators стандартизация сертификация метрология средства измерения точность измерения система допусков и посадок показатели качества продукции |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Запорізький національний технічний університет |
Abstract: | UK: Наведені методичні рекомендації та вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Стандартизація, метрологія, контроль якості продукції» EN: Methodical recommendations and instructions for laboratory work in the discipline "Standardization, metrology, product quality control" RU: Приведены методические рекомендации и указания зля выполнения лабораторных работ по дисциплине «Стандартизация, метрология, контроль качества продукции» |
Description: | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Стандартизація, метрологія, контроль якості продукції» для студентів спеціальності 6.05040303 Композиційні та порошкові матеріали, покриття денної форми навчання / уклад. В.М. Плескач. − Запоріжжя : ЗНТУ, 2015. – 50 с. |
URI: | http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/6307 |
Appears in Collections: | Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри КМХ та Т |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
M05259.pdf | Методичні вказівки | 1.84 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.