Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/6077
Title: | Вдосконалення технологічного процесу деталі «Вал» з використанням сучасних методів контролю |
Other Titles: | Improving the production process of the “Shaft” part using modern control methods Усовершенствование технологического процесса детали «Вал» с использованием современных методов контроля |
Authors: | Синецький, Анатолій Володимирович Synetskyi, Anatolii V. Синецкий, Анатолий Владимирович |
Keywords: | Вал Технологічний процес Пристосування Автоматизація Системи контролю Shaft Technological process Adaptation Automation Control systems Вал Технологический процесс Приспособление Автоматизация Системы контроля |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Національний університет «Запорізька політехніка» |
Abstract: | UK: Спроектований технологічний процес обробки деталі. Виконаний розмірний розрахунок торцевих поверхонь деталі. Розрахована ефективність використання пристосування з пневмоприводом в порівнянні з універсальним. EN: The technological process of workpiece processing is designed. The dimensional calculation of the face surfaces of the workpiece is performed. The efficiency of use of the device with a pneumatic actuator in comparison with the universal is calculated. RU: Спроектирован технологический процесс обработки детали. Выполнен размерный расчет торцевых поверхностей детали. Рассчитана эффективность использования приспособления с пневмоприводом по сравнению с универсальным. |
Description: | Синецький А.В. Вдосконалення технологічного процесу деталі «Вал» з використанням сучасних методів контролю : магістерська робота / А.В. Синецький. - Запоріжжя : НУЗП, 2019. - 130 с. |
URI: | http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/6077 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ТМБ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_Synetskyi.pdf | Магістерська робота | 3.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.