Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/5386
Title: | Франчайзинг як форма розвитку бізнесу підприємств громадського харчування |
Other Titles: | Franchising as a form of business development of catering enterprises Франчайзинг как форма развития бизнеса предприятий общественного питания |
Authors: | Кайбулаєва, Анастасія Анатоліївна Kaibulaeva, Anastasia Anatoliivna Кайбулаева, Анастасия Анатольевна |
Keywords: | business model social efficiency franchising economic efficiency franchising index бізнес-модель франчайзинг соціальна ефективність економічна ефективність забезпечення продовольчої безпеки бизнес-модель франчайзинг социальная эффективность экономическая эффективность индекс франчайзинга |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Національний університет «Запорізька політехніка» |
Abstract: | UK: Досліджено глобальні тенденції розвитку франчайзингових мереж громадського харчування. Проаналізовано та систематизовано методичні підходи до розробки та впровадження франчайзингових систем. На міжнародному та національному рівнях досліджено особливості системи регулювання франчайзингових відносин. Обгрунтовано необхідність створення регіонально-галузевого франчайзингового центру підприємницької діяльності. EN: Global tendencies of development of franchising catering networks are investigated. Methodical approaches to the development and implementation of franchising systems are analyzed and systematized. Features of the system of regulation of franchise relations are investigated at the international and national levels. The necessity of creation of regional-branch franchising center of business activity is substantiated. RU: Исследованы глобальные тенденции развития франчайзинговых сетей общественного питания. Проанализированы и систематизированы методические подходы к разработке и внедрению франчайзинговых систем. На международном и национальном уровнях исследованы особенности системы регулирования франчайзинговых отношений. Обоснована необходимость создания регионально-отраслевого франчайзингового центра предпринимательской деятельности. |
Description: | Кайбулаєва А. А Франчайзинг як форма розвитку бізнесу підприємств громадського харчування : дипломна магістерська робота за спеціальністю 292 «Міжнародні економічні відносини» / А. А. Кайбулаєва. Запоріжжя : НУЗП, 2019. – 140 c. |
URI: | http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/5386 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри МЕВ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Diplom_ Kaybulaeva_2019.pdf | Магістерська робота | 416.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.