Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/5312
Title: Удосконалення організації збутової діяльності підприємства харчової промисловості.
Other Titles: Improvement of distribution organization activity of an enterprise in the field of food industry.
Cовершенствование организации сбытовой деятельности предприятия пищевой промышленности.
Authors: Ніщук, Аліна Русланівна
Nichuk, Alina R.
Нищук, Алина Руслановна
Keywords: магістерська робота
збутова діяльність
харчова промисловість
ринок
логістика
логістичне забезпечення
логістичне середовище
master thesis
distribution
food industry
market
logistics
logistical support
logistical environment
магистерская работа
сбытовая деятельность
пищевая промышленность
рынок
логистика
логистическое обеспечение
логистическая среда
Issue Date: 2019
Publisher: Національний університет «Запорізька політехніка»
Abstract: UK: В роботі з’ясовано підходи до визначення категорії «збутова діяльність підприємства», методичні підходи до її організації та удосконалення на основі чого запропоновано власний підхід до організації ефективної системи збуту. На основі запропонованого підходу досліджено передумови удосконалення організації збутової діяльності підприємства виробника в харчовій промисловості та розроблено рекомендації на засадах маркетингу та логістики. EN: In the work the approaches to definition of the category "sales activity of the enterprise", methodical approaches to its organization and improvement on the basis of which propose its own approach to the organization of an effective sales system. On the basis of the proposed approach, the prerequisites for improving the organization of marketing activities of the producer's enterprise in the food industry were investigated, and recommendations on the principles of marketing and logistics were developed. RU: В работе определены подходы к определению категории «сбытовая деятельность предприятия», методические подходы к ее организации и совершенствованию, на основе чего предложен собственный подход к организации эффективной системы сбыта. На основе предложенного подхода исследованы предпосылки совершенствования организации сбытовой деятельности предприятия производителя в пищевой промышленности и разработаны рекомендации на основах маркетинга та логистики.
Description: Ніщук А.Р. «Удосконалення організації збутової діяльності підприємства харчової промисловості» : дипломна магістерська робота за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / А.Р. Ніщук. - Запоріжжя : НУ «Запорізька Політехніка», 2019. – 120 c.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/5312
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти кафедри М та Л

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Nichuk.pdfМагістерська робота2.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.