Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ФБС та С Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 362
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Робоча програма з дисципліни «Страховий менеджмент» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчанняБабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Робоча програма з дисципліни «Страховий менеджмент» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчанняБабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Методичні рекомендації по виконанню контрольної роботи з дисципліни «Страховий менеджмент» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчанняБабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Методичні рекомендації до проведення практичних занять з дисципліни «Страховий менеджмент» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчанняБабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів з дисципліни «Страховий менеджмент» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчанняБабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Конспект лекцій з дисципліни «Страховий менеджмент» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчання. Частина 2Бабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Конспект лекцій з дисципліни «Страховий менеджмент» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчання. Частина ІБабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H
2023Робоча програма з дисципліни «Страхування» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» денної та заочної форм навчанняБабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Методичні вказівки для виконання контрольної роботи з дисципліни «Страхування» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» денної та заочної форм навчанняБабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Страхування» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» денної та заочної форм навчанняБабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з дисципліни «Страхування» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» денної та заочної форм навчанняБабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Робоча програма з дисципліни “Фінанси” для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «бакалавр» спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» всіх форм навчанняБабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Методичні вказівки до виконання контрольної з дисципліни „Фінанси” для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «бакалавр» спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» всіх форм навчанняБабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Методичні рекомендації до проведення практичних та самостійних занять з дисципліни “Фінанси” для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «бакалавр» спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» всіх форм навчання. Частина 2Бабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Методичні рекомендації до проведення практичних та самостійних занять з дисципліни “Фінанси” для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «бакалавр» спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» всіх форм навчання. Частина 1Бабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Конспект лекцій з дисципліни “Фінанси” для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «бакалавр» спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» всіх форм навчання. Частина 2Бабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Конспект лекцій з дисципліни “Фінанси” для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «бакалавр» спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» всіх форм навчання. Частина 1Бабенко-Левада, Вікторія Геннадіївна; Babenko-Levada, Victoria H.
2023Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни «Фінансовий моніторинг» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «магістр» заочної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»Фатюха, Наталія Георгіївна; Fatіukha, Nataliya H.
2023Методичні вказівки до проведення семінарських, практичних занять, виконання самостійної роботи з дисципліни «Фінансовий моніторинг» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «магістр» денної та заочної форм навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»Фатюха, Наталія Георгіївна; Fatіukha, Nataliya H.
2023Конспект лекцій з дисципліни «Фінансовий моніторинг» для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «магістр» денної та заочної форм навчання спеціальності 072 ««Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» Частина 3Фатюха, Наталія Георгіївна; Fatіukha, Nataliya H.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 362
 next >