Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/4991
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОчеретько, Лариса Михайлівна-
dc.contributor.authorOcheretko, Larysa M.-
dc.contributor.authorОчеретько, Лариса Михайловна-
dc.date.accessioned2019-11-26T07:49:18Z-
dc.date.available2019-11-26T07:49:18Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/4991-
dc.descriptionМетодичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни «Бухгалтерський облік» для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» денної та заочної форми навчання. Частина 1 / уклад. Л .М. Очеретько. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2019. - 61 с.uk
dc.description.abstractUK: Наведено методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни «Бухгалтерський облік» EN: The methodological instructions to conducting practical training in the discipline "Accounting" RU: Приведены методические указания к проведению практических занятий по дисциплине «Бухгалтерский учет».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаціональний університет «Запорізька політехніка»uk
dc.subjectоблікuk
dc.subjectбалансuk
dc.subjectзвітністьuk
dc.subjectрахункиuk
dc.subjectaccountinguk
dc.subjectbalanceuk
dc.subjectreportinguk
dc.subjectaccountsuk
dc.subjectучётuk
dc.subjectбалансuk
dc.subjectотчётностьuk
dc.subjectсчетаuk
dc.titleМетодичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни «Бухгалтерський облік». Частина 1uk
dc.title.alternativeMethodical instructions to conducting practical training in the discipline "Accounting". Part 1uk
dc.title.alternativeМетодические указания к проведению практических занятий по дисциплине «Бухгалтерский учет». Часть 1uk
dc.typeMethodological guidelinesuk
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри О і О

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M07336.pdfМетодичні вказівки621.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.