Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/463
Title: Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості
Other Titles: Особенности создания кластера предприятий пищевой промышленности
Features of creation of a cluster of the enterprises of the food industry
Authors: Пуліна, Тетяна Веніамінівна
Пулина, Татьяна Вениаминовна
Pulina, Tetyana V.
Keywords: cluster model of development
cluster merger of the enterprises
enterprises of the food industry
cluster approach
кластерна модель розвитку
кластерне об'єднання підприємств
підприємства харчової промисловості
кластерний підхід
кластерная модель развития
кластерное объединение предприятий
предприятия пищевой промышленности
кластерный подход
Issue Date: 2015
Publisher: ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «ІНЖЕК»
Abstract: UK: В ході дослідження визначено особливості створення та функціонування кластера підприємств харчової промисловості. EN: During research features of creation and functioning of a cluster of the enterprises of the food industry are defined. RU: В ходе исследования определены особенности создания и функционирования кластера предприятий пищевой промышленности.
Description: Пуліна Т.В. Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості / Т.В. Пуліна // Бизнес Информ // Міжнародний науково-виробничий журнал 1.2015, С. 172–178.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/463
ISSN: 2222-4459
Appears in Collections:Наукові статті кафедри менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pulina_Features_of_creation_2015_01.pdfСтаття362.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.