Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/4424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУхтіков, Артем Олексійович-
dc.contributor.authorUkhtikov, Artem O.-
dc.contributor.authorУхтиков, Артем Алексеевич-
dc.date.accessioned2019-03-27T12:53:04Z-
dc.date.available2019-03-27T12:53:04Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/4424-
dc.descriptionУхтіков А. О. Особливості технологічного процесу обробки складно-профільних поверхонь деталей : магістерська робота / А. О. Ухтіков. - Запоріжжя : ЗНТУ, 2018 – 103 c.uk
dc.description.abstractUK: У роботі виявлено і оцінено більш прогресивний метод обробки жароміцної сталі - електроерозійної обробки пазов EN: The work has found and appreciated a more progressive method of treatment of heat-resistant steel - electro-erosive processing of grooves RU: В работе обнаружили и оценили более прогрессивный метод обработки жаропрочной стали – электроэрозионная обработка пазовuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапорізький національний технічний університетuk
dc.subjectкільце упорнеuk
dc.subjectметоди обробкиuk
dc.subjectзношенняuk
dc.subjectстійкістьuk
dc.subjectжароміцна стальuk
dc.subjectring stubbornuk
dc.subjectprocessing methodsuk
dc.subjectwearuk
dc.subjectstabilityuk
dc.subjectheat-resistant steeluk
dc.subjectкольцо упорноеuk
dc.subjectметоды обработкиuk
dc.subjectизносuk
dc.subjectустойчивостьuk
dc.subjectжаропрочная стальuk
dc.titleОсобливості технологічного процесу обробки складно-профільних поверхонь деталейuk
dc.title.alternativePecularities of the production process when manufacturing profiled surfaces of partsuk
dc.title.alternativeОсобенности технологического процесса обработки сложно-профильных поверхностей деталейuk
dc.typeMaster thesisuk
Appears in Collections:Наукові роботи студентів, магістрів, аспірантів кафедри ТМБ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Ukhtikov.pdfМагістерська робота4.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.