Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 17 (Search time: 0.0020 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Формування мотиваційної політики підприємств ресторанного господарстваАфанасьєва, Юлія Петрівна; Afanasieva, Yulia P.; Афанасьева, Юлия Петровна
2020Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняКукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Методичні вказівки до навчальної практики першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Силабус навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Силабус навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Силабус навчальної дисципліни «Організація послуг харчування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Методичні рекомендації з дисципліни «Організація послуг харчування» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація послуг харчування» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна