Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ІБ та Н Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 265
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Статистичні методи управління якістю продукції» для студентів спеціальностей 175 «Інформаційно-вимірювальні технології», 176 «Мікро- та наносистемна техніка» денної та заочної форм навчанняСніжной, Геннадій Валентинович; Snizhnoi, Gennadii V.; Томашевський, Олександр Володимирович; Tomashevsky, Alexander V.
2023Методичні вказівки до лабораторних та практичних робіт з дисципліни «Комп’ютерні технології статистичної обробки даних» для студентів спеціальностей 175 «Інформаційно-вимірювальні технології», 176 «Мікро- та наносистемна техніка» денної та заочної форм навчанняСніжной, Геннадій Валентинович; Snizhnoi, Gennadii V.; Томашевський, Олександр Володимирович; Tomashevsky, Alexander V.; Антонченко, Ніна Анатолівна; Antonchenko, Nina A.
2023Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Фізика твердого тіла» для студентів спеціальності: 176 «Мікро- та наносистемна техніка», освітня програма: «Мікро- та наноелектронні прилади і пристрої» денної й заочної форм навчанняПогосов, Валентин Вальтерович; Pogosov, Valentin V.
2023Методичні вказівки до практичних, лабораторних та самостійної робіт з дисципліни «Метрологічна надійність засобів інформаційно-вимірювальної техніки» для студентів спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» (освітня програма: «Якість, стандартизація та сертифікація») денної й заочної форм навчанняСніжной, Геннадій Валентинович; Snizhnoi, Gennadii V.; Томашевський, Олександр Володимирович; Tomashevsky, Olexander V.
2023Методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни «Метрологічна надійність засобів інформаційно-вимірювальної техніки» для студентів спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» (освітня програма: «Якість, стандартизація та сертифікація») денної й заочної форм навчанняСніжной, Геннадій Валентинович; Snizhnoi, Gennadii V.; Томашевський, Олександр Володимирович; Tomashevsky, Olexander V.
2022Методичні вказівки до курсового проєкту “Розрахунок ВАХ одноелектронного транзистора” з дисципліни „Елементи та прилади наноелектроніки“ для студентів спеціальності 153 „Мікро- та наносистемна техніка“ (освітня програма „Мікро- та наноелектронні прилади і пристрої“); денної й заочної форм навчанняПогосов, Валентин Вальтерович; Pogosov, Valentin V.; Коротун, Андрій Віталійович; Korotun, Andrii V.
2022Методичні вказівки до виконання комплексного курсового проєкту з дисципліни «Нанокластерні і плівкові структури» для студентів спеціальності 153 «Мікро- та наносистемна техніка», магістерського рівня, освітня програма: «Мікро- та наноелектронні прилади і пристрої» денної і заочної форм навчанняПогосов, Валентин Вальтерович; Pogosov, Valentin V.
2022Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Фізична хімія” для студентів спеціальностей: 152 „Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка“ (освітня програма: „Якість, стандартизація та сертифікація“); 153 „Мікро- та наносистемна техніка“ (освітня програма: „Мікро- та наноелектронні прилади і пристрої“) денної й заочної форм навчанняПогосов, Валентин Вальтерович; Pogosov, Valentin V.
2022Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Метрологічне, апаратне та програмне забезпечення поліграфа» для студентів спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» денної й заочної форм навчанняСніжной, Геннадій Валентинович; Snizhnoi, Gennadii V.
2022Методичні вказівки до лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни «Метрологічне, апаратне та програмне забезпечення поліграфа» для студентів спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» денної й заочної форм навчанняСніжной, Геннадій Валентинович; Snizhnoi, Gennadii V.; Клименко, Максим Миколайович; Klimenko, Maxim M.
2022Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Кваліметрія і системи управління якістю» для студентів спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» денної та заочної форм навчанняСтепаненко, Сергій Михайлович; Stepanenko, Serhii M.; Сніжной, Геннадій Валентинович; Snizhnoi, Gennadii V.
2022Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Кваліметрія і системи управління якістю» для студентів спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» денної та заочної форм навчанняСтепаненко, Сергій Михайлович; Stepanenko, Serhii M.; Сніжной, Геннадій Валентинович; Snizhnoi, Gennadii V.
2022Методичні вказівки для виконання лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни «Інформаційні системи і технології» для студентів спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» денної та заочної форм навчанняСніжной, Геннадій Валентинович; Snizhnoi, Gennadii V.
2021Силабус дисципліни «Пристрої живлення вимірювальної техніки»Василенко, Ольга Валентинівна; Vasylenko, Ol'ga V.
2021Силабус дисципліни «Енергетична електроніка»Василенко, Ольга Валентинівна; Vasylenko, Ol'ga V.
2021Силабус дисципліни «Схемотехніка сучасних вимірювальних пристроїв»Нагорна, Ніна Миколаївна; Nagornaya, Nina N.
2021Силабус дисципліни «Основи теорії кібернетичних систем»Нагорна, Ніна Миколаївна; Nagornaya, Nina N.
2021Силабус дисципліни «Мікропроцесорна техніка»Рева, Віталій Ігорович; Reva, Vitalii I.
2021Силабус дисципліни «Національні системи стандартизації і сертифікації продукції та послуг в Україні»Степаненко, Сергій Михайлович; Stepanenko, Sergey M.
2021Силабус дисципліни «Технічні та організаційно-методичні основи підвищення якості промислової продукції»Степаненко, Сергій Михайлович; Stepanenko, Sergey M.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 265
 next >