Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/3344
Title: Їжа, культура і туризм.
Other Titles: Food, culture and tourism.
Еда, культура и туризм.
Authors: Василенко, Галина Володимирівна
Vasylenko, Halyna V.
Василенко, Галина Владимировна
Keywords: гастрономічний туризм
кулінарні тури
кулінарний сторітелінг
досвід гастротуризму
місцева кухня
культурне середовище
маршрут
тури для гурманів
gastronomic tourism
culinary tours
culinary storytelling
food tourism experiences
local cuisine
cultural environment
itinerary
gourmet tours
гастрономический туризм
кулинарные туры
кулинарный сторителинг
опыт гастрономического туризма
местная кухня
культуная среда
маршрут
туры для гурманов
Issue Date: 2018
Publisher: Запорізький національний технічний університет
Abstract: UK: Методичні вказівки включають збірку з чотирнадцяти статей з Інтернет джерел переважно про кулінарний туризм та гастрономічні тури та завдання практичного спрямування. Рекомендовано для самостійних домашніх робіт з іноземної мови в галузі туризму на 2-4 курсах. EN: Methodical instructions include the collection of fourteen articles from the Internet sources mainly about food tourism and culinary tours and practical exercises to texts. It is recommended for the 2nd – 4th year students as self-study homework in English for careers in tourism. RU: Методические указания включают подборку из четырнадцати статей из интернет источников преимущественно о гастрономическом туризме и кулинарных турах и практические задания. Рекомендовано для самостоятельной домашней работы по иностранному языку в отрасли туризма на 2-4 курсах.
Description: Методичні вказівки до самостійної роботи з іноземної мови в галузі туризму для студентів усіх форм навчання на тему: Food, culture and tourism / уклад.: к. філол. н., доцент Г. В. Василенко – Запоріжжя : ЗНТУ, 2018. – 38 с.
URI: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/3344
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ІФ та П

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasylenko_Food_culture.pdfМетодичні вказівки816.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.