Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри КС та М Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 229
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Симуляція мережевих з’єднань. Частина 3Киричек, Галина Григорівна; Kyrychek, Halyna H.
2024Симуляція мережевих з’єднань. Частина 2Киричек, Галина Григорівна; Kyrychek, Halyna H.
2024Симуляція мережевих з’єднань. Частина 1Киричек, Галина Григорівна; Kyrychek, Halyna H.
2024Сервіси та служби Windows ServerКиричек, Галина Григорівна; Kyrychek, Halyna H.
2024Загальні мережеві команди. Адміністрування простої мережіКиричек, Галина Григорівна; Kyrychek, Halyna H.
2024Конспект лекцій з дисципліни Комп’ютерні мережіКиричек, Галина Григорівна; Kyrychek, Halyna H.
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Основи програмування на Python» для бакалаврів спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія", заочної форми навчання.Тіменко, Артур Валентинович; Timenko, Artur V.; Куликовська, Наталія Анатоліївна; Kulykovska, Nataliia A.
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Основи програмування на Python» для бакалаврів спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія", денної форми навчання. Частина ІІТіменко, Артур Валентинович; Timenko, Artur V.; Куликовська, Наталія Анатоліївна; Kulykovska, Nataliia A.
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Основи програмування на Python» для бакалаврів спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія", денної форми навчання. Частина ІТіменко, Артур Валентинович; Timenko, Artur V.; Куликовська, Наталія Анатоліївна; Kulykovska, Nataliia A.
2023Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Комп’ютерна електроніка" для студентів всіх форм навчання спеціальності 123 "Комп’ютерна інженерія". Частина 2: Логічні основи комп’ютерної електронікиГрушко, Світлана Сергіївна; Hrushko, Svitlana S.; Голуб, Тетяна Василівна; Holub, Tetiana V.; Зеленьова, Ірина Яківна; Zeleneva, Irina Ya.
2023Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Методи синтезу енергоефективних систем» за темою «Алгоритм Вітербі. Створення згорткового декодеру Вітербі» для магістрів спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія" усіх форм навчанняЗеленьова, Ірина Яківна; Zeleneva, Irina Ya.; Голуб, Тетяна Василівна; Holub, Tetiana V.
2023Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Методи синтезу енергоефективних систем на ПЛІС» за темою «Проєктування схеми загорткового кодеру» для магістрів спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія" усіх форм навчанняЗеленьова, Ірина Яківна; Zeleneva, Irina Ya.; Голуб, Тетяна Василівна; Holub, Tetiana V.
2023Laboratory guidelines in the discipline "Modern methods and models of Intelligent Systems"Тягунова, Марія Юріївна; Tiahunova, Mariia Yu.
2023Guidelines in “Interdisciplinary term project”Тягунова, Марія Юріївна; Tiahunova, Mariia Yu.
2023Guidelines in “Term paper” of the discipline “Integrated Computer Systems”Тягунова, Марія Юріївна; Tiahunova, Mariia Yu.
2023Laboratory guidelines іn the discipline "Integrated Computer Systems"Тягунова, Марія Юріївна; Tiahunova, Mariia Yu.
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Основи теорії інтелектуальних систем» для студентів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» за освітньою програмою «Комп’ютерні системи та мережі» денної форми навчанняТягунова, Марія Юріївна; Tiahunova, Mariia Yu.
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Кіберфізичні системи» для студентів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» за освітньою програмою «Комп’ютерні системи та мережі» усіх форм навчання. Частина ІТягунова, Марія Юріївна; Tiahunova, Mariia Yu.
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інтегровані компʼютерні системи» для студентів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» за освітньою програмою «Спеціалізовані комп’ютерні системи» усіх форм навчання. Частина ІІТягунова, Марія Юріївна; Tiahunova, Mariia Yu.
2023Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інтегровані компʼютерні системи» для студентів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» за освітньою програмою «Спеціалізовані комп’ютерні системи» усіх форм навчання. Частина ІТягунова, Марія Юріївна; Tiahunova, Mariia Yu.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 229
< previous   next >