Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/1051
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОсіпов, Михайло Юрійович-
dc.contributor.authorОсипов, Михаил Юрьевич-
dc.contributor.authorOsipov, Myhaylo Y.-
dc.date.accessioned2016-07-13T06:37:04Z-
dc.date.available2016-07-13T06:37:04Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/1051-
dc.descriptionКонспект лекцій з дисципліни «Розрахунки зварних конструкцій» (частина 1) для студентів напряму підготовки 6.050504 «Зварювання» усіх форм навчання / уклад. М. Ю. Осіпов. – Запоріжжя : ЗНТУ, 2013. – 58 с.uk
dc.description.abstractUK: Конспект лекцій з дисципліни «Розрахунки зварних конструкцій» (частина 1) EN: Lecture on the subject " Calculations of welded structures " ( part 1) RU: Конспект лекций по дисциплине «Расчеты сварных конструкций» (часть 1)uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапорізький національний технічний університетuk
dc.subjectміцністьuk
dc.subjectзварне з’єднанняuk
dc.subjectконструкціяuk
dc.subjectзварювання плавленнямuk
dc.subjectstrengthuk
dc.subjectwelduk
dc.subjectconstructionuk
dc.subjectfusion weldinguk
dc.subjectпрочностьuk
dc.subjectсварное соединениеuk
dc.subjectконструкцияuk
dc.subjectсварка плавлениемuk
dc.titleКонспект лекцій з дисципліни «Розрахунки зварних конструкцій» (частина 1) для студентів напряму підготовки 6.050504 «Зварювання» усіх форм навчанняuk
dc.title.alternativeКонспект лекций по дисциплине «Расчеты сварных конструкций» (часть 1) для студентов направления подготовки 6.050504 всех форм обученияuk
dc.title.alternativeLecture on the subject " Calculations of welded structures " ( Part 1) student training direction 6.050504 "Welding " all forms of educationuk
dc.typeMethodological guidelinesuk
Appears in Collections:Навчально-методичний комплекс дисциплін кафедри ІТЗ та МК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osipov_Lecture_ the_subject.pdfМетодичні вказівки1.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.