Browsing by Subject organization

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 64  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Водні туристично-рекреаційні ресурси УкраїниЗотов, Владислав Геннадійович; Zotov, Vladyslav G.
2016Економічний підхід до управління. Індустріальна та постіндустріальна сутністьТкаченко, Алла Михайлівна; Бобровников, В’ячеслав Анатолійович; Tkachenko, Alla M.; Bobrovnikov, Vyacheslav A.; Ткаченко, Алла Михайловна; Бобровников, Вячеслав Анатольевич
2021Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр»Мамотенко, Дар’я Юріївна; Mamotenko, Daria U.; Мамотенко, Дарья Юрьевна
2019Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Моніторинг світового ринку туристичних послуг» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавствоа» ОС «Магістр»Мамотенко, Дар’я Юріївна; Mamotenko, Daria U.
2021Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Рекреалогія та санаторно-курортне лікування» для здобувачів вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»Гурова, Дар’я Дмитрівна; Gurova, Darya D.; Гурова, Дарья Дмитриевна
2022Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Основи управління» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 051 «Економіка» за освітньою програмою «Управління персоналом та економіка праці»Гудзь, Марина Вікторівна; Gudz, Maryna V.
2022Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни «Основи управління» для студентів заочної форми навчання спеціальності 051 «Економіка» за освітньою програмою «Управління персоналом та економіка праці»Гудзь, Марина Вікторівна; Gudz, Maryna V.
2017Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Маркетинг» для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 Управління та адміністрування спеціальності 075 «Маркетинг»Соколова, Юлія Олександрівна; Sokolova, Yuliya O.; Соколова, Юлия Александровна
2021Методичні вказівки до навчальної практики першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2020Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняКукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Технологія туристичної діяльності» для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчанняМамотенко, Дар’я Юріївна; Mamotenko, Daria U.; Мамотенко, Дарья Юрьевна
2019Методичні вказівки з підготовки та написання дипломної магістерської роботиФатюха, Наталія Георгіївна; Fatiukha, Nataliya G.; Фатюха, Наталия Георгиевна; Шарова, Світлана Василівна; Sharova, Svitlana V.; Шарова, Светлана Васильевна
2021Методичні рекомендації з дисципліни «Організація послуг харчування» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2023Методологія і організація наукових дослідженьЗацепіна, Наталя Олександрівна; Zatsepina, Natalia O.; Віндюк, Андрій Валерійович; Vindyuk, Andriy V.
2021Опорний конспект лекцій з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр»Мамотенко, Дар’я Юріївна; Mamotenko, Daria U.; Мамотенко, Дарья Юрьевна
2023Опорний конспект лекцій з дисципліни «Моніторинг світового ринку туристичних послуг» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Магістр»Мамотенко, Дар’я Юріївна; Mamotenko, Daria U.
2021Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація послуг харчування» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна
2021Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація транспортних подорожей» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»Булатов, Сергій Вікторович; Bulatov, Sergii V.; Булатов, Сергей Викторович
2021Опорний конспект лекцій з дисципліни «Рекреалогія та санаторно-курортне лікування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»Гурова, Дар’я Дмитрівна; Gurova, Darya D.; Гурова, Дарья Дмитриевна
2023Організація лікувально-оздоровчого туризмуКрупко Ольга Ігорівна; Krupko Olga I.